top of page

PROJECTS

Projecten die mens en organisatie veranderen: DAAN helpt ze realiseren.

Vooral door de handen uit de mouwen te steken, samenwerking en met oog voor het menselijk aspect. 

Moving

Een verhuisproject is aanstaande en wordt aangegrepen om een cultuuromslag  te helpen bereiken. Anders werken, milieubewuster, meer ontmoeting en interactie, vergroten betrokkenheid.

DAAN is als projectleider verantwoordelijk voor alle niet-technische facilitaire zaken: interne communicatie, aanbestedingen catering en schoonmaak, inrichting nieuw gebouw, verhuizing zelf.

Infrastructure

Een nieuwe structuur wordt – afgeleid van een aangepaste strategie – aangekondigd. DAAN zorgt voor de noodzakelijke infrastructuur om het te laten werken: rolbeschrijvingen, rapportagelijnen, aanpassen financiële en HR instrumenten. En natuurlijk communicatie. Met medewerkers, met de Ondernemingsraad.

Building a team

Het bedrijf wil haar footprint in het Midden-Oosten uitbreiden en koopt een laboratorium waar kabels en panelen getest kunnen worden. Er is business, er is een netwerk, er is nu een lab. Maar er zijn nog geen medewerkers.

DAAN vliegt (letterlijk) in en stelt met de betrokken business managers een team samen van technici, engineers, sales en administratieve ondersteuning. 

Personal communication

Een grote non profit organisatie wil haar interne communicatie aan laten sluiten op de strategie van ‘persoonsgericht’.

DAAN maakt de interne HR communicatie daadwerkelijk persoonsgerichter: alle standaard correspondentie wordt herschreven in begrijpelijke taal, warmer van toon en menselijker van maat.

bottom of page