top of page

PROJECTEN

Verhuizing

Een verhuisproject is aanstaande en wordt aangegrepen om een cultuuromslag  te helpen bereiken. Anders werken, milieubewuster, meer ontmoeting en interactie, vergroten betrokkenheid.

Ik was als projectleider verantwoordelijk voor alle niet-technische facilitaire zaken: interne communicatie, aanbestedingen catering en schoonmaak, inrichting nieuwe gebouw, verhuizing zelf.

W&S

Het bedrijf wil haar footprint in het Midden-Oosten uitbreiden en koopt een laboratorium waar kabels en panelen getest kunnen worden. Er is business, er is een netwerk, er is nu een lab. Maar er zijn nog geen medewerkers.

Ik ben (letterlijk) ingevlogen en heb met de betrokken business managers een team samengesteld van technici, engineers, sales en administratieve ondersteuning. 

Infrastructuur

Een nieuwe structuur wordt – afgeleid van een aangepaste strategie – aangekondigd. Maar alles moet nog uitgewerkt worden.

Ik heb gezorgd voor de noodzakelijke infrastructuur om het te laten werken: rolbeschrijvingen, rapportagelijnen, aanpassen financiële en HR instrumenten. En natuurlijk communicatie. Met medewerkers, met de Ondernemingsraad.

Communicatie

Een grote non profit organisatie wil haar interne communicatie aan laten sluiten op de strategie van ‘persoonsgericht’.

Ik heb de interne HR- communicatie op verzoek persoonsgerichter gemaakt door alle standaard correspondentie te herschrijven in begrijpelijke taal, warmer van toon en menselijker van maat.

bottom of page