top of page

ABOUT DAAN

Daadkracht in mens-en-werk.

De letters DAAN staan voor Drive | Action | Attention | No nonsense.

Daan is ook mijn naam.

Ik ben een verbinder. Besluitvaardig, betrokken en energiek. Initiatiefnemer met de handen uit de mouwen. Ik werk zoals ik sport: vooral tactisch erg goed, veel inzicht en ik breng spirit en plezier in het team. En als het nodig is: ‘knallen’!

Ik leid graag (project)teams om samen naar oplossingen te werken.

Ik houd van onverwachte zijpaden, betrek mensen in woord en daad en ben altijd gericht op een goede oplossing of goed resultaat. Met oog voor het menselijk aspect.

Bijna dertig jaar heb ik geweldig veel geleerd en gegeven op HR gebied. De eerste jaren in de non profit sector, later vooral in de internationale zakelijke dienstverlening bij KEMA en bij DEKRA.

Bij DEKRA was ik als Director HR & Talent development verantwoordelijk voor het hele palet: M&A-trajecten, CAO-onderhandelingen, cultuurveranderingsprojecten, verzuimbegeleiding, strategie-ontwikkeling, HR integratie internationaal, shared services in Nederland, individuele coaching, conflicthantering.

 

Eind 2018 besloot ik het werkroer om te gooien en als zelfstandige te starten. DAAN@daanworks is op 1 januari 2019 opgericht.

Sinds 23 april 2019 gecertificeerd Management Drives Partner.

RGF181221-1040 (1).jpg
bottom of page